IMG 1021 scaled

Mød vores nye grundvandsteknikkere Anders og William

I Maj skinnede solen ekstra meget på Hölscher Jensen, for udover det dejlige varme solskinsvejr vi delte med alle jer andre – har vi sagt velkommen til hele to nye grundvandsteknikkere Anders og William.

Anders har vi været i Sverige for at finde, men absolut hele turen værd for han kommer med en hel del erfaring indenfor lige præcist vores branche. Han startede med at arbejde indenfor grundvand i 2005 i forbindelse med etablering af metroen i Malmø, et projekt han var på frem til 2012. Derefter kom han til Denmark, og frem til 2018 arbejdede han med grundvand på FN-huset og TP20 i Brøndby. De sidste 6 år har Anders arbejdet indenfor jord og beton i Sverige, men løbende dialoger med Jan Jensen har nu bragt ham til Hölscher Jensen. Han ville gerne arbejde med grundvand igen, da han sætter pris på den frihed under ansvar det har bragt ham – og muligheden for at få en god chef som Jan var det sidste skub der skulle til for at han sagde ja. Anders er at finde på Nordhavnstunnel projektet frem til sommerferien, hvorefter han skal hjælpe med at på vores projekt på Moviehouse godt i gang.

Tydeligvis er Anders en mand med hænderne godt skruet på, og det er også noget han bruger tid på udenfor arbejde – da han har et autoværksted derhjemme hvor han sælger dæk og reparerer biler. Derudover bruger han også en del fritid på at være sammen med sin kæreste, som han snart skal nyde lidt velfortjent sommerferie med. Planerne er dog stadig lidt i det uvisse, da ferien byder på autocampertur i tre uger – hvor sommervejret får lov at bestemme turen. Det er en tradition de har haft gennem de sidste 4 år, og vi håber på høj sol – så de har en masse fede muligheder og solskinsoplevelser foran sig.

William har også godt kendskab til branchen, da han har brugt 1,5 år på at udføre geo- og miljøboringer som boreformand – og er allerede i fuld gang på Nordhavnstunellen, Kagså, NOVO i Kalundborg og Ørsted. På trods af hans kun 24 år, har han dog også en masse andre spændende erfaringer han bringer med sig. Han er uddannet skov og naturteknikker, med et speciale som aborist – altså dem der beskærer træer fra toppen, et fag han har brugt 4,5 år på at fordybe sig i. Derudover har han også været i beredskabsstyrelsen som værnepligtig, og brugt 7 måneder i en børnehave som pædagogmedhjælper. William kan godt lide at prøve nye ting af, og den røde tråd for ham er hans fokus på at kunne bidrage og gøre gavn i samfundet. Det samme er gældende privat, da William har været en del af FDF siden han var 10 og FDF-leder siden han blev gammel nok til posten som 18-årig – hvor han er med til at skabe fede oplevelser for de 9-13-årige i hans kreds. Han har også en interesse for at køre på OneWheel, og udover at han selv tager til udlandet for at stille op til konkurrencer – så sidder William også i bestyrelsen for OneWheelGames, hvor han er med til at udbrede sporten og arrangere den danske konkurrence til efteråret.

Eventyr og nye oplevelser er også William nært, og sidste oktober traf han et lidt ukonventionelt valg og flyttede ind i en 33 år gammel autocamper. Lejlighedslivet blev for fastlåst, og på trods at både kulde og varme tydelig kan mærkes i hans nye hjem – så er det lige nu det helt rigtige for ham at have den fleksibilitet og frihed det medfører. En gave William virkelig kommer til at nyde til fulde – når han til efteråret tager på en 50-dages backpack rejse rundt i Asien med en masse andre unge mennesker.