IMG 0796 scaled

Mød vores nye grundvandsteknikker Henrik

Vi arbejder med fuld energi på alle vores projekter, og fortsætter heldigvis også med at få ansat nogle rigtig spændende nye kollegaer til at være med på team Hölscher Jensen!

Henrik blev ansat som grundvandsteknikker i begyndelsen af marts, efter han allerede havde fået godt kendskab til vores arbejde – da han gennem sin tidligere arbejdsgiver havde hjulpet med installationer i nogle uger forinden. Vi kunne tilbyde en fastansættelse som alternativ til hans vikarrolle som arbejdsmand – og sammen med en god variation af opgaver, der alligevel ikke er helt nye for Henrik – valgte han heldigvis at takke ja.

Projektet med etableringen af Nordhavnstunnellen har holdt Henrik fuldt beskæftiget siden første dag, hvor han har været i sidemandsoplæring sammen med en del af vores dygtige kollegaer. Disse dage, er han at finde sammen med Luca – hvor de har travlt med at udføre installationer til de færdige boringer.

Oprindeligt er Henrik uddannet Herreekviperingshandler – som betyder at han er utrolig habil til blandt andet at tage mål til habitter – og begyndte sin karriere i tøjbranchen. Efter nogle år, valgte han at melde sig til forsvaret, så han ikke ville gro fast i den samme rolle. Det var starten på en variation af jobs, hvor Henrik har lavet alt fra kontorarbejde på den lokale fabrik i Stenlille, arbejdsmand hos hans svoger der var malermester, sandblæsning af metalkonstruktioner og sågar teknisk support til økonomisystemer samtidig med at han hjalp en totalentreprenør med nybyggeri projekter. Variationen i jobs havde medført at Henrik blev selvstændig, men efter 5 års jongleren, kunne han godt mærke det ikke var for ham – og kunne heldigvis tage rigtig mange af sine kompetencer med videre. De blev blandt andet brugt i ARLA, hvor hans computerindsigt var efterspurgt til deres terminaler – og passede så godt til Henrik, at han endte med at blive superbruger af det nye system og rejse land og rige rundt for at lære kollegaer op – og skabe brugervenlige manualer så gode at han igen skulle på jagt efter nye udfordringer. De sidste fem år har Henrik været lidt nærmere vores branche, og igen var arbejdsmand for totalentreprenøren – denne gang med fokus på trappemontager på herregårde og andre velsignet med store palæer, hvor han skulle sikre høj kvalitet og tilfredse kunder.

Privat er Henrik også optager med lidt renovationer, da han er den heldige indehaver af et hus bygget under 2 verdenskrig – med kreative remedier og metoder. Han bruger også rigtig meget tid som frivillig på tværs af lokalforeninger i Stenlille, i alt fra spejderkorpset som vandværket – da han syntes det er supervigtigt at holde godt gang i lokalmiljøerne. Og Stenlilles lokalmiljø er da efterhånden også ved at være en integreret del af Henrik – da han på trods af tre forskellige adresser gennem sit liv – altid har holdt fast i det samme postnummer.

Stort velkommen til Henrik, vi er utrolig heldige at han har lyst til at udfolde sine alsidige kompetencer sammen med os!