Hvem er vi?

I Hölscher Jensen er vi specialister i grundvandssænkning og rensning af grundvand.

Vores skræddersyede løsninger inden for grundvandsbehandling, rensning af byggepladser og affaldsdeponering er nogle af kerneområderne i vores arbejde.

To familier – én stærk enhed

I 2016 blev Hölscher Jensen stiftet, og ejerskabet er fordelt på 50 procent til tyske Hölscher Wasserbau og 50 procent til danske CG Jensen.

C7T4632 scaled 1

Vores grundvand er noget af det vigtigste , vi har. Det er en livsvigtig ressource og noget, vi skal værne om.

Jan Vognbjerg
Adm. direktør, Hölscher Jensen

Hölscher Jensen giver dig således det bedste af to verdener: Banebrydende patenterede løsninger, teknisk ekspertise og tysk grundighed koblet med gennemført dansk projektledelse og mangeårig erfaring i bygge- og anlægsbranchen.

Vi har den tekniske ekspertise, innovation og fleksibilitet, som gør os til en stærk serviceleverandør, og det danner grundlaget for vores succes.

Hölscher Wasserbau – en international storspiller

Hölscher Wasserbau er et internationalt anerkendt firma, som har grundvandshåndtering og brøndboringer blandt sine kerneområder.

Hölscher Wasserbau blev grundlagt i Tyskland i 1959 og har siden udvidet forretningsområderne med underafdelinger i England, Holland, Rumænien, Polen, Qatar og Østrig.

Siden 2008 har Hölscher Wasserbau haft aktiviteter i Danmark, hvor de blandt andet har udført grundvandssænkning i forbindelse med etablering af Metro Cityringen i København og på Nordhavnsvej.

CG Jensen trækker på 80 års erfaring

CG Jensen A/S er et dansk selskab, som blev stiftet i 2007.

1931

De kompetencer, CG Jensen bygger på, har dog rødder helt tilbage til 1931, hvor civilingeniør Christian Gottfred Jensen grundlagde firmaet C.G. Jensen.

1961

I 1961 overtog Skanska aktiemajoriteten.

1990

Under Skanskas vinger købte C.G. Jensen i løbet af 1990’erne flere større entreprenørselskaber.

1998

I 1998 skiftede alle selskaberne navn til Skanska Jensen A/S.

2000

I år 2000 blev navnet ændret til Skanska Danmark.

2007

Da Skanska i efteråret 2007 besluttede at afvikle entreprenørvirksomheden Skanska Danmark, valgte 12 ledende medarbejdere og en investor at videreføre aktiviteterne fra Skanska Danmarks Region Anlæg i et nyt selskab – og dermed var det nuværende CG Jensen en realitet.