Hvem er vi?

I Hölscher Jensen er vi specialister i grundvandssænkning og rensning af grundvand.

Vores skræddersyede løsninger inden for grundvandsbehandling, rensning af byggepladser og affaldsdeponering er nogle af kerneområderne i vores arbejde.

To familier – én stærk enhed
I 2016 blev Hölscher Jensen stiftet, og ejerskabet er fordelt på 50 procent til tyske Hölscher Wasserbau og 50 procent til danske CG Jensen.

Hölscher Jensen giver dig således det bedste af to verdener: Banebrydende patenterede løsninger, teknisk ekspertise og tysk grundighed koblet med gennemført dansk projektledelse og mangeårig erfaring i bygge- og anlægsbranchen.

Vi har den tekniske ekspertise, innovation og fleksibilitet, som gør os til en stærk serviceleverandør, og det danner grundlaget for vores succes.

Hölscher Wasserbau – en international storspiller
Hölscher Wasserbau er et internationalt anerkendt firma, som har grundvandshåndtering og brøndboringer blandt sine kerneområder.

Hölscher Wasserbau blev grundlagt i Tyskland i 1959 og har siden udvidet forretningsområderne med underafdelinger i England, Holland, Rumænien, Polen, Qatar og Østrig.

Siden 2008 har Hölscher Wasserbau haft aktiviteter i Danmark, hvor de blandt andet har udført grundvandssænkning i forbindelse med etablering af Metro Cityringen i København og på Nordhavnsvej.

CG Jensen – trækker på 80 års erfaring
CG Jensen A/S er et dansk selskab, som blev stiftet i 2007.

De kompetencer, CG Jensen bygger på, har dog rødder helt tilbage til 1931, hvor civilingeniør Christian Gottfred Jensen grundlagde firmaet C.G. Jensen.

I 1961 overtog Skanska aktiemajoriteten – og under Skanskas vinger købte CG Jensen i løbet af 1990’erne flere større entreprenørselskaber.

I 1998 skiftede alle selskaberne navn til Skanska Jensen A/S – og i år 2000 blev navnet ændret til Skanska Danmark.

Da Skanska i 2007 besluttede at afvikle Skanska Danmark, valgte 12 ledende medarbejdere og en investor at videreføre aktiviteterne fra Skanska Danmark Region Anlæg i et nyt selskab – og dermed var det nuværende CG Jensen en realitet.

I dag hører CG Jensen til blandt Danmarks største totalentreprenører og råder over en af landets største egenproduktioner. Det betyder, at CG Jensen udfører arbejder fra den allerførste byggemodning til den færdige bydel.