Partnerskaber

I Hölscher Jensen er vi store tilhængere af partnerskaber og samarbejder, både når det kommer til vores sociale ansvar samt faglig udvikling.

Grundvand er det vi kan, og vi værdsætter at blive valgt som samarbejdspartner grundet vores solide ekspertise og erfaring. Det er en af de mange grunde til vi har valgt at lave økonomiske bidrag til organisationer der har en solid ekspertise og erfaring i at understøtte og hjælpe menneskers på tværs af vores samfund. I 2023 har vi blandt andet støttet Danske Hospitalsklovne og Parasport Danmark, der begge bidrager til øget trivsel og selvværd og gennem deres initiativer.

Hölscher Jensen’s ambition om at skabe innovative og bæredygtige løsninger til vores kunder, forudsætter at vi løbende vedligeholder og udbygger vores faglige ekspertise med den nyeste viden. Vi er som virksomhed, og som individuelle medarbejdere, aktive i relevante netværk og erfarings-grupper, der understøtter faglig udvikling, sparring og vidensdeling med diverse partnere. Danske Borefirmaer, The Dewatering Institute (TDI), Dansk Industri (DI) og deres DI Byggeri branchefællesskab, samt ATV Jord og Grundvand er blot nogle af de organisationer og fællesskaber vi tager del i. Det er centralt for os at understøtte og facilitere en videbegærlig kultur og konsekvent bidrage til vores dygtige kollegaers personlige udvikling.