Grundvandssænkning

I Hölscher Jensen er vi eksperter i at sænke grundvand og fjerne overfladevand fra byggepladser.

Vi udfører grundvandssænkning i forbindelse med såvel små som store bygge- og anlægsprojekter.

Det gælder også mere krævende projekter som for eksempel anlæggelse af kraftværker og industrianlæg samt rørlægnings- tunnel og metrobyggeri. Alene de sidste par år har vi sænket grundvandet på metroprojekterne i København, på kraftværker og industrianlæg samt på en lang række bygge- og boligprojekter rundt om i landet.

Vi har erfaringer fra nogle af de største projekter i Danmark, blandt andet Sydhavnsmetroen, hvor vi udfører grundvandssænkning og vandbehandling i forbindelse med etableringen af fem nye metrostationer.

Blandt Danmarks største

Lige nu er vi desuden engageret på Baltic Pipe, som strækker sig tværs over Sydsjælland, hvor vi sænker grundvand og holder ledningsgraven tør. Det drejer sig om en 70 kilometer lang strækning, som er blandt Danmarks største og mest omfattende arbejde med sugespidser og horisontal dræning til dato.

Takket være vores tyske moderselskab Hölscher Wasserbau, kan vi trække på mange års erfaring fra en af Europas største og mest erfarne entreprenører på området.

Vi tilbyder et bredt udvalg af ydelser i forbindelse med grundvandssænkning. Herunder indledende rådgivning og idéudvikling, udarbejdelse af specifikke forslag samt kyndig udførelse af projekterne.

Al grundvandssænkning overvåges og dokumenteres.

Hvis du vil vide mere

Adm. Direktør Jan Vognbjerg
Tlf: +45 41 77 14 04