Social ansvarlighed

Social ansvarlighed er en fundamental dansk værdi, som vi i Hölscher Jensen har meget nært. For os, er social ansvarlighed et fokus på en divers medarbejdersammensætning, mennesker først, samt donationer til organisationer der bidrager til menneskers trivsel og livskvalitet.

I Hölscher Jensen ved vi, at diversitet blandt vores kolleger medvirker til større social samhørighed og trivsel på vores arbejdsplads. Vi ser vores forskellighed som en styrke, og vi værdsætter vores ansatte og de innovative løsninger de skaber sammen.

Vi tror på, at alle har noget værdifuldt at byde på, og vi tager ansvar for dem, der har det svært. Hos os har vi plads til alle, og vi er glade for at kunne tilbyde vores ansatte at arbejde på nedsat tid og i flexjobs, hvis de har nedsat arbejdsevne på grund af for eksempel sygdom. Vi er mennesker først, og tror på at vi ved at møde vores kollegaer med en menneskelig og åben holdning, skaber en arbejdsplads hvor de individuelle kollegaer får mulighed for at bidrage og komme hjem med fornyet energi.

Hos os er forskellige køn, nationaliteter eller uddannelse på ingen måde en begrænsning. Vi kigger på erfaring, kvalifikationer og indstilling, meget mere end hvilken uddannelse og baggrund vores medarbejdere har. Hos os har vi alt fra autodidakte til personer med flere års uddannelse og ph.d.-afhandlinger i bagagen. Og vi sætter en ære i at være mange forskellige nationaliteter under samme tag.

Det er en fælles opgave at bidrage til et bedre samfund, og heldigvis er der rigtig mange organisationer der udelukkende beskæftiger sig med at sikre mere lighed, retfærdighed og højere trivsel. Vi er utroligt stolte af at have muligheden for at lave økonomiske donationer til diverse organisationer, og derved støtte dem i deres ekspertise og daglige arbejde.

Som mennesker er vi forskellige, og vi tror på at vi ved at omfavne dette – både kan gøre Hölscher-Jensen til en rigtig rar arbejdsplads samtidig med at vi skaber innovative og bæredygtige løsning for vores kunder.