IMG 0398 scaled

Velkommen til vores nye kollega Morten Lykkebo

Morten er vores nye formand, der i går havde første dag i Hölscher Jensen. Han kommer til at være ind over vores boreafdeling, og skal hjælpe Jannick med at sikre vi opretholder et højt niveau af både kvalitet og effektivitet!

I disse dage er han at finde på Nordhavnstunnel projektet, hvor vi virkelig er glade for at få endnu en kollega til at hjælpe os med at komme i mål med Danmarks største grundvandssænkningsprojekt – når det stilner af, får han rig mulighed for at være inde over vores mange mindre projekter også.

Rejsen til at blive formand i Hölscher Jensen, har for Morten, været en snørklet rejse rundt i flere brancher og verdenshjørner. Han har en uddannelse som faglært landmand bag sig, og har de sidste 8 år været i borebranchen. Der har han blandt andet brugt en del år hos Geo og Miljø Boringer, hvor han har været med til at udføre en masse af de geotekniske boringer og forklassificeringer af byggepladser i Nordhavnen, der ligger til grund for de nuværende entrepriser i området. Så vi er ikke i tvivl om at vi har den helt rigtige mand med på projektet, og han sætter heldigvis også selv pris på at komme tilbage til området igen.

Derudover er Morten også et rigtigt udendørs menneske, der rigtig godt kan lide at være udenfor – også på de dage hvor vejret er lidt surt. Det er tydeligt han virkelig mener det, for det store smil der kom frem da han begyndte at fortælle om hvor meget han værdsætter den første forårsdag – der vitterligt kan slette en hel vinter fra hukommelsen.

Et eventyr i Australien

En af Mortens oplevelser, der utilsigtet har bidraget til hans rejse frem til os – er de 9 måneder han brugte i sin ungdom på at køre mejetærsker i Australien. Det har bidraget til et rigtig bredt spektrum af kompetencer, for man skal virkelig tænke ud af boksen og skabe kreative løsninger når du pludselig står i midten af ingenting med en maskine der er gået i stykker – og skal finde ud af at holde den i gang indtil hjælpen kommer, helt op til en uge senere. Det med at skulle bruge en bred vifte af kompetencer, er også en af de ting Morten syntes er det mest spændende ved at arbejde i borebranchen – man skal være lidt mekaniker den ene dag, have lidt røntgen syn den næste – og nogle gange er den bedste vej frem også bare at tage den lidt på gefühl.

Det sidste sidespring fra Morten, inden han helt kom ind i borebranchen – var da han i 1,5 år var udekørende journalist på traktormagasinet Traktortech. Han havde lidt ekstra tid, og en masse viden om traktorer og andre landbrugsmaskiner – så han havde til opgave at køre Sjælland rundt for at interviewe personer der havde en særlig maskine stående. Alt fra nye innovative maskiner, til en gammel traktor der er blevet rigtig lækkert renoveret – og sågar en serie over fire udgivelser om mejetærskere, nåede Morten at bidrage med. Det blev der dog ikke tid til at holde fast i efter han startede i bore branchen, og disse dage bliver tiden udenfor arbejde brugt med sin kone gennem 18 år, hans to store drenge på 18 og 23 år – og så formår han også at have tid tilovers til at spille fodbold og passe det hus og store have de fik bygget for nogle år siden.

Virkelig stort velkommen til fra alle os i Hölscher Jensen – vi er ikke i tvivl om at både Mortens brede spektrum af faglige kompetencer og spændende historier kommer til at gøre vores alles arbejdsdage endnu federe fremover