1701948877147

Mød vores nye kollega Dennis Melander Mathiasen

Dennis er startet i Hölscher Jensen for to uger siden, og er vores nyeste grundvandstekniker/sjakbajs. Han skal primært arbejde tæt sammen med Preben og Jan, og lave praktiske installationer til vores mindre projekter. Dennis er allerede kommet godt i gang på både Novo Kalundborg og Kagså, og snart får kollegaerne på #Nordhavnstunellen også glæde af hans selskab og ekspertise.

Med en uddannelse som Gourmetslagter med speciale i delikatesse, et grundforløb i både HG og mekaniker bag sig og mange års erfaring i butik og servicebranchen – var grundvandstekniker ikke den forudsigelige karrierevej. Og nok slet ikke når man ved at Dennis faktisk modtog den første bronzemedalje til sin svendeprøve efter uddannelsen blev reformeret midt i hans forløb.

Dog søgte Dennis alligevel nye udfordringer væk fra butiksbranchen, særligt motiveret af kontinuerlig udvikling og familievenlige arbejdstider. Han startede som grundvandsteknikker i #Aarsleff for 6 år siden, og har sidenhen fået brugt og opkvalificeret sin viden hos både #SEGMiljø og #Hercules indtil vi har været så heldige at få ham ind hos os i Hölscher Jensen. Vi syntes det er rigtig fedt at få ham om bord, og særligt hans passion for både faglig og personlig udvikling er noget vi sætter utrolig meget pris på at få mere af.

Privat bruger Dennis tid med sin kone gennem tolv år, deres hund, hus og er ved at klargøre til deres første barns ankomst i slutningen af januar. Han har spillet en del Amerikansk Fodbold, også kan Dennis også synge! Det er dog ikke noget han selv syntes – tværtimod – men en ven fik alligevel motiveret ham til at overraske sin kone med en sang til deres bryllup. På trods af at både hans nye kone og svigermor fællede en tåre, så insisterer Dennis stadig på at han ikke kan synge. Det er dog stadig noget han nyder, men helst uden tilskuere.

Et kæmpe stort velkommen til Dennis.