paralympics

Hölscher Jensen støtter Parasport Danmark

Paralympiske Lege afholdes i Paris i 2024, og de danske para-atlether er I fuld gang med kvalifikationer og forberedelse til deres deltagelse. Bag de mange dygtige og dedikerede para-atlether er Parasport Danmark, der støtter dem med trænere, eksperter og økonomi der gør deres deltagelse til de Paralympiske Lege en mulighed.

Udover at støtte op om Dansk PL-deltagelse, er Parasport Danmark et forbund der arbejder for at alle mennesker med handikap eller særlige behov skal have mulighed for at dyrke idræt. Idræt giver mulighed for venskaber, sociale kompetencer og udvikling – både personlig og som fællesskab. De samarbejder med idrætsfællesskaber på tværs af landet, for at sikre det er nemt at komme i gang og opleve glæden ved idræt.

Vi er rigtig stolte over at kunne støtte Parasport Danmark og deres vigtige arbejde med at sikre både idrætstilgængelighed i hele landet, samt dansk deltagelse til de Paralympiske Lege. De har en lang historie med stolte traditioner bag sig, og har siden 1976 bidraget med at hele 304 medaljer til danske para-atlether. Det syntes vi er mega sejt, og glæder os allerede til næste år, hvor vi håber at se en masse dygtige danskere deltage – og forhåbentligt hive endnu flere medaljer med hjem.

Go, team Danmark GO!