Hölscher Jensen søger løbende kollegaer til grundvandssænkning

Social ansvarlighed

I Hölscher Jensen er vi specialister i grundvandssænkning og vandbehandling, og har samarbejder med store og små entreprise projekter på tværs af landet hvor vi sikrer rent vand og stabile byggegrubber. Alle Hölscher jensens projekter har et unikt behov for grundvandssænkning, og det er derfor vores opgave, at finde frem til den bedste løsning, til vores kunder.

Til dette søger vi nye grundvandsteknikere, hvor din indstilling og tilgang til arbejdsopgaver og samarbejde er i højsædet. Som vores nye kollega, vil du blive en del af et meget kompetent team, som netop leverer den helt rigtige løsning for at holde grundvandet væk for vores kunder så deres arbejder kan foregå tørt og sikkert i alle udgravninger under alle former for byggeri.

Vi er et mindre, men internationalt team – der kommer med et væld af livserfaringer vi gerne bringer i spil i dagligdagen. Vi er ambitiøse, og vil hellere skabe nye løsninger til vores kunder – end at genskabe en dårlig ide. Mest af alt, så er vi forskellige som mennesker – og vildt stolte af det! Hos os er der plads til alle; fra de højttalende idealistister til de introverte praktikere og alle dem ind i mellem. Alle bidrager vi med forskellige kompetencer, så du skal derfor medvirke til en god teamånd, så vi sammen stiller med det stærkeste hold til vores kunder.

Dine arbejdsopgaver vil overordnet være:
  • Installation af alle typer grundvanssænkningsanlæg
  • Installation af alle former for vandbehandlingsanlæg
  • Drift af de installeret grundvandssænkningsanlæg

Det er ikke et krav at du tidligere har arbejdet med grundvand, vi sørger selvfølgelig for grundig oplæring – og derfor er det primært dine personlige kvalifikationer vi holder øje med. Det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og forstår at skabe en god relation til både kunder, samarbejdspartner og kolleger. Hvis du tilmed er proaktiv og løsningsorienteret, og sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde – så kunne du meget vel være lige den vi søger.

Vi har ingen krav til uddannelse eller erhvervserfaring, da vi ved at de praktiske “Georg Gearløs”-kvaliteter vi søger kan skabes på tværs af livets facetter. Har du alligevel en relation til håndværk-fag bag dig, er dette kun en fordel.

Derudover er det en fordel, hvis du:
  • Har kørekort Kat. B gerne B/E
  • Har stort kørekort (kat. C1 eller C) samt krankørekort
  • Kan arbejde fleksibelt og engageret
  • Sætter en ære i at være kvalitetsbevidst
  • Har bruger-niveau IT-færdigheder til APP’s og PC
  • Er struktureret og systematisk i dit daglige arbejde
  • Har engelske samtalefærdigheder

Kan du se dig selv i dette miljø – og du samtidig har stor lyst til at indgå i et uformelt team af dygtige teknikere, hvor både travlhed og humor er en del af hverdagen, så tilbyder vi en fast stilling i et inspirerende miljø hvor vi er stolte af at levere innovative og smarte løsninger til vores kunder.

Har dette vakt din interesse, så ring til projektchef Jan Jensen Mobil 30 10 66 54 og hør mere om jobbet – eller send en ansøgning via nedenstående formular.

Grundvandstekniker