Vores værdier

Mere end 100 års erfaring

Vores grundvand er noget af det mest essentielle, vi har, og derfor skal vi værne om vores livsvigtige ressourcer. I Hölscher Jensen a/s er vi måske nok et nystartet firma, men vores rygrad består af mere end 100 års erfaringer fra tyske Hölscher Wasserbau og danske CG Jensen, der har samlet kræfterne i en ny virksomhed.

Hölscher Jensen a/s giver dig derfor det bedste af to verdener: uovertrufne kompetencer, banebrydende patenterede løsninger og tysk grundighed koblet med gennemført dansk projektledelse og mangeårig erfaring i byggebranchen. Med Hölscher Jensen a/s kan bygherrer, entreprenører og forsyningsselskaber være sikre på at få den optimale løsning første gang.

Vi ønsker at sætte nye standarder, og vi bruger vores fælles kompetencer til at udføre grundvandshåndtering og levere intelligente løsninger til drikkevandssektoren. Vi arbejder åbent og ærligt sammen med bygherrer, entreprenører og forsyningsselskaber og leverer altid en robust helhedsløsning, der optimerer omkostningsstrukturen på dit projekt. Hölscher Wasserbaus mangeårige danske og internationale erfaring og CG Jensens danske rødder er din garanti for at dit grundvandsprojekt forløber planmæssigt, at budgetter og tidsplaner overholdes, og at dokumentationen er i orden. Enhver virksomhed med respekt for sig selv har nedskrevet værdier, som de ansatte skal efterleve. Det har vi også.

  • Ærlighed
  • Pålidelighed
  • Performance
  • Åbenhed
  • Troværdighed

Det er ikke noget, som vi tænker over i dagligdagen, men det er sådan vi ved, at vores medarbejdere arbejder. Vi er samtidig en familievirksomhed med en flad struktur og højt til loftet, hvor vi ikke nødvendigvis vil være de største på markedet, men vi vil forfærdelig gerne være de bedste. For grundvand – det er det vi kan.

Hölscher Wasserbaus mangeårige danske og internationale erfaringer og CG Jensens danske rødder er din garanti for, at dit grundvandsprojekt forløber planmæssigt, at budgetter og tidsplaner overholdes, samt at dokumentationen er i orden.

Læs vores pressemeddelelse