Hölscher Jensen er en løsningsorienteret samarbejdspartner med stor faglighed

Vores værdigrundlag er at være den løsningsorienterede samarbejdspartner med et højt fagligt niveau, som kan tænke ud af boksen.

Hölscher Jensen består af et stærkt partnerskab mellem Hölscher Wasserbau og CG Jensen. Vi tilbyder derfor mange års erfaring og viden inden for grundvandssænkning samt vandrensning fra vores ejere i Hölscher Wasserbau, mens CG Jensen som ejer giver os danske familieværdier og en virksomhed solidt forankret i det danske marked.

jan vognbjerg

Vi effektiviserer og digitaliserer vores produkter for at skabe gennemsigtighed for vores kunder og lette arbejdsdagen for vores medarbejdere

Jan Vognbjerg
Adm. direktør, Hölscher Jensen A/S

Grundvandet er i stigende grad belastet af nye pesticidfund, og uforudsete nye stoffer som PFAS dukker op i grundvandet. Hölscher Jensen er derfor altid på udkig efter de nyeste teknologier og partnerskaber, hvor vi sammen kan finde den bedste og mest bæredygtige løsning.

Vi arbejder løbende med intern uddannelse på Hölscher Jensen-skolen, som sikrer kvalitet, ensartethed og en god kundeoplevelse. Det gør os til en stærk serviceleverandør, og det danner grundlaget for vores succes. Med Hölscher Jensen er bygherrer, entreprenører og forsyningsselskaber sikre på at få den bedste løsning hver gang. For os er det essentielt med en energi- og miljøvenlig håndtering af vandbehandling og grundvandssænkning.

Vi ønsker at sætte nye standarder, og vi bruger vores fælles kompetencer til at udføre grundvandshåndtering og levere intelligente løsninger til drikkevandssektoren.

Vi arbejder åbent og ærligt sammen med bygherrer, entreprenører og forsyningsselskaber, og vi leverer altid en robust helhedsløsning, der optimerer omkostningsstrukturen på dit projekt. Vi er klar til at hjælpe dig med håndteringen af vand.

Uanset om det er en bedre måde at rense vandet på i det lokale vandværk, grundvandssænkning i forbindelse med store byggerier eller håndtering af vand fra byggepladser, der skal behandles. Vi kan det hele.

Bæredygtighed er fundamentet for vores forretning

E 01

Bæredygtighed

Vi stræber efter at skabe bæredygtige løsninger, der er nemme at tilgå og fleksible at anvende for vores kunder.

S 01

Social ansvarlighed

Vi lægger vægt på mangfoldighed blandt vores medarbejdere og investering i uddannelse.

G Tegnebraet 1

Partnerskaber

Vi vægter integritet højt og påtager os ansvaret for vores omgivelser, samarbejdspartnere og fælles fremtid.

HW20120501 0018 1230x820 1
Cityringen
Vandbehandling
Appleby4 scaled 1
Applebys Plads
Grundvandssænkning
Singhofen003 1230x820 1
Deponiteknik
Vandbehandling kompetencer